Comunity Caring Programme

Diolah Oleh SeramikNiaga

Melalui "Community Caring Programme", kebajikan ahli sentiasa terjaga. Tabung Khairat Kematian yang dijalankan oleh pihak syarikat membuktikan bahawa syarikat sentiasa mengambil berat kebajikan ahli. Selain itu, Program Pemberian Komputer kepada sekolah-sekolah di luar bandar menunjukkan syarikat komited dengan pembangunan ICT di kawasan luar bandar.

Community Service Programme

Diolah Oleh SeramikNiaga

Melalui "Community Service Programme", kebajikan ahli sentiasa terjaga. Tabung Khairat Kematian yang dijalankan oleh pihak syarikat membuktikan bahawa syarikat sentiasa mengambil berat kebajikan ahli. Selain itu, Program Pemberian Komputer kepada sekolah-sekolah di luar bandar menunjukkan syarikat komited dengan pembangunan ICT di kawasan luar bandar.

Lokasi Ceramic Business Club

Diolah Oleh SeramikNiaga

Tel No: + 603-4270 2898 Fax No: + 603-4270 2899 SMS Support: + 6013-7772773 Mailing Address: Block H, Ground Floor, Excella Business Park Jalan Ampang Putra,Taman Ampang Hilir, 55100 Kuala Lumpur.

http://ceramicclub.net

Diolah Oleh SeramikNiaga

Laman web CeramicClub.net yang anda boleh layari untuk mengetahui secara lebih terperinci mengenai perniagaan jual semula seramik yang telah anda beli. Anda juga boleh memasuki akaun anda melalui CeramicClub.net.

Vaucher Jaya Jasco

Diolah Oleh SeramikNiaga

Selain daripada vaucher Gaint, kini anda boleh mendapatkan vaucher dari Jaya Jasco. Anda boleh dapatkan vaucher ini di Block H, First Floor, Excella Business Park, Jalan Ampang Putra, Taman Ampang Hilir, 55100 Kuala Lumpur. Malaysia.

Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd (780794-T)

Seramik Business Club adalah satu e-dagang dibangunkan sendiri oleh Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd (780794-T). Sebelum ini, syarikat kami telah mengendali perniagaan ini dimana seramik tersebut telah dicipta sejak tahun 1980 untuk menghasilkan barang-barang seramik dan tembikar untuk pelbagai kegunaan mengikut budaya.

Kita telah bertukar menjadi induk mahir untuk manfaatkan lagi banyak organisasi. Contohnya badan kerajaan, syarikat-syarikat dan NGO yang dimiliki oleh Master Yao, penasihat kami, pengesahan seminar seramik oleh pengarah persatuan seramik antarabangsa di seluruh dunia. Dia telah dilatih di Boston , Amerika Syarikat untuk pengeluaran seramik. Dengan sumbangan pemurahnya ke industri seramik, kita telah membantu ramai orang untuk membina perniagaan sendiri dan sebahagian mereka telah menubuhkan saiz korporat bagi perniagaan ini.

Kini, Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd bersedia menghadapi cabaran baru. Dengan dinamis dan tenaga pengurusan usahawan yang bercita-cita tinggi, Mr Steven, CEO dan Mr Steve, CM.D, kami mempunyai satu struktur dalam syarikat yang hebat. Perniagaan kami melebarkan dalam rangkaian e-dagang dengan pangkalan data sendiri dan aset berharga. Dengan tenaga pengurusan ini, ia telah mewujudkan lebih banyak peluang-peluang perniagaan, pengedar-pengedar dan rakan perniagaan.


Kami telah mengembangkan perniagaan kami untuk pasaran-pasaran lebih besar dan membekalkan barangan kepada penduduk setempat yang sangat besar jumlahnya dan pasaran luar negeri sehingga kukuh. Kami membangunkan perniagaan seramik untuk menjadi sebuah syarikat lebih kukuh, menunjukkan kami adalah sebuat syarikat dan pembuatan yang berjaya.
E-Mail
support@ceramicclub.net *General technical problem

biz@ceramicclub.net *General questions about business plan, sales enquiry, distributor and business partner

product@ceramicclub.net *General questions about products, purchase and deliveryTel No.
+ 603-4270 2898

Fax No.
+ 603-4270 2899

SMS Support
+ 013-7772773

Mailing Address
Block H, Ground Floor, Excella Business Park Jalan Ampang Putra,Taman Ampang Hilir, 55100 Kuala Lumpur.
Bank Account Information

A/C Name : Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd

Maybank A/C No : 5140-6613-3487

Public Bank A/C No : 3-148-313-212

CIMB Bank A/C No : 1458-0001466-05-8


Info Terkini :

:: Pemberitahuan ::

Jangan Lupa!!!
Anda diminta untuk mengundi untuk kami mengetahui tahap blogspot ini. Buat undian yang terbaik untuk kami di sini.

Pandangan terbaik untuk blogspot ini adalah 1152 x 168 pixels dengan menggunakan Internet Explorer.

:: Selamat Datang ::

Selamat datang ke laman blogspot Seramik Niaga. Kami mengalu-alukan kedatangan anda di blogspot ini. Diharapkan anda dapat mencari apa yang anda inginkan di sini.

:: Info Semasa ::

Kami sedang menaikan tahap blogspot kami. Blogspot ini masih lagi diselengara. Segala kesulitan dari blogspot ini amat dikesali.

Shout Box :

Polls :


Affiliate Program poll generator

Seramik Niaga Counter :

Jumlah pelayar yang sudah melayari SeramikNiaga.blogspot.com